Coaching

Systemisch coachen is begeleiden met oog voor de achtergrond van de cliënt, zodat je vraagstukken of klachten vanuit een breder, ander perspectief kunt onderzoeken. Systemische coaching verbindt het denken met het voelen en biedt zo meer mogelijkheden om aan heelheid te werken.

Door jouw vraag ‘op te stellen’ kun je in weinig tijd de weg naar binnen gaan en ontdekken wat verborgen ligt in jou, je familie, je werk of je team.

Systemisch begeleiden heeft oog voor wat verborgen ligt, verstoringen in verhoudingen en onbalans in geven en nemen. Door dingen een plek te geven werk je duurzaam aan een gezond systeem waarin alles wordt ingesloten.

In al mijn begeleidingswerk en tijdens supervisie let ik op de systemische dynamieken en ik werk vaak met opstellingen. Het resultaat van systemische begeleiding is bijna altijd dat cliënten meer rust ervaren, omdat ze zichzelf op een diepe laag goed hebben leren kennen. Systemische coaching is daardoor een perfecte vorm om duurzame inzetbaarheid te bereiken.