individuele coaching

Tijdens coaching help ik je bewust te worden van wat er speelt. Je leert voelen wat zo groot of ingewikkeld is: verlangen, gemis of rouw in je werk of privé-situatie. Dat is al een eerste stap. Erkennen wat er is, geeft rust.

Vervolgens kun je onderzoeken hoe je wilt leren omgaan met de situatie en daar goede manieren   voor ontwikkelen.

Er is moed voor nodig om echt te durven kijken naar verborgen dynamieken, familiegeheimen, patronen die niet meer dienstbaar zijn, kwetsbare stukken, pijn, verdriet en gemis. Dingen die diep raken aan jezelf en aan dierbare mensen uit je familiesysteem, je vriendenkring of je werksituatie.

Belangrijke pijlers in mijn werk zijn systemisch werken met familieopstellingen, NLP, TA, creatieve werkvormen en lichaamswerk.

Je kunt helen en niet genezen, je kunt genezen en niet helen. Iedereen heeft het vermogen om te helen. Dat is mijn overtuiging. En het is altijd zinvol te kijken naar wat je wilt doen, rechtzetten of rondmaken met anderen.

Systemisch coachen kan ook heel goed per telefoon of Skype. Mocht je, i.v.m. je fysieke conditie graag willen dat ik je thuis coach, dan is dat in overleg mogelijk.

Behoefte aan contact? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.